З початку повномасштабного вторгнення президент України Володимир Зеленський та його дружина пройшли чимало випробувань, які позначились на їх стосунках

Олена Зеленська, кадр з відео

Про це Олена Зеленська розповіла в інтерв'ю американському журналісту Пірсу Моргану, видання The Sun. Також перша леді та президент зробили відповідну спільну публікацію у соціальній мережі instagram.

"Війна не зламає нас. Бо ми разом. І ми боремося за Україну.", - написано в офіційному повідомленні.

Як відомо, Олена та Володимир прожили у шлюбі майже 20 років, а познайомились вони, коли ще навчались в школі. У них двоє дітей – син Кирило та донька Олександра.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"Я погоджуюся з теорією, що випробування роблять шлюб сильнішим. Я думаю, у нашій ситуації це так. Ми стали більш цікавими один одному… Ми маємо, що сказати один одному. Саме тому, я б хотіла, щоб це випробування об’єднало нас", - сказала Пірсу Олена Зеленська.

Президенти погодився з думкою дружини, хоча вона жартома порадила йому мати власну думку щодо цього.

"Коли ти поруч зі мною, твоя думка пріоритетна. Що я б сказав, я не маю іншого досвіду. В мене лише одна дружина і я – щасливий. В мене ніколи не було відчуття, що з нашими відносинами щось не так. Або, можливо, ти почуваєшся нещасною інколи", – жартівливо запитав Володимир Зеленський, та додав, що "війна однозначно зробила їхній шлюб міцнішим".

Нагадаємо, Олена Зеленська впізнала загиблу Лізу з Вінниці, вони вже зустрічалися: "Плачу разом з її близькими."

До слова, Соломія Вітвицька похіхікала з Оленою Зеленською, наче з подружкою, ще й цікаві подробиці випитала: "Чудова робота".

Раніше ми писали, що Перша леді розкрила плани президента? Чи готовий Володимир Зеленський піти на другий термін після війни