Українська блогер та ресторатор Даша Кацуріна та Володимир Дантес записали звернення до шанувальників зі спальні, а Надя Дорофєєва опублікувала фото ніг на лавочці. Шанувальник й дотепер важко переживають розрив зірок, та таролог напророчив, що Надя та Вова знову будуть разом

Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Як відомо, після критики російськомовних пісень, Надя активно стала перекладати свою творчість на державну мову. Не так давно Надя представила україномовну версію свого хіта "Різнокольоровка". Проте самостійно перекласти пісню Дорофєєва не ризикнула, їй допомогла дівчина, яке вже кілька років мешкає в США.

А 5 серпня відбулась довгоочікувана прем'єра хіта "Різнокольорова" у мережі youtube. Як зауважила Надя, крім оновленого тексту, вона додала два основні нові кольори - синій та жовтий.

Після виходу україномовної версії хіта, Надя вирішила підтримати українських захисників. Вона виступила з концертом перед військової Національної гвардії та вже заспівала свій новий хіт.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Показати ще

А після концерту Надя влаштувала фотосесію. Одну з фотографій опублікували на фан-акаунті співачки. Варто зазначити, що Надя дуже гарно виглядає поруч зі справжнім чоловіком, українським захисником.

До слова, Надя Дорофєєва в ледь помітному купальнику без Кацуріна показала, як приводить до ладу свій моральний стан: "Навіть у найважчі моменти"

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом і у відносинах з Кацуріним "підкотила" до Пивоварова: "Мені так подобається"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва вперше за 5 місяців показала, де ховалася від обстрілів: "Дуже страшно"