Популярна українська співачка, зірка соціальних мереж, справжній інфлюенсер для тисяч молодих людей, ікона стилю та просто красуня Надя Дорофєєва, яка днями анонсувала великий концертний тур містами України, продовжує радувати своїх відданих шанувальників.

На цей раз Надя показала дуже романтичну обстановку зі своїм коханим Михайлом Кацуріним. Шанувальники і тут обурилися, вони не зрозуміли, чому це поряд якийсь інший чоловік, а не Вова Дантес. Хтось встиг пропустити дуже багато.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наді Дорофєєвій у мережі Instagram.

Публікація Нади Дорофєєвої, скріншот: Instagram

"Поки я вмовляю Михайла вийти зі мною на сцену і зіграти "щоб не було", хоч в одному місті туру Україною - пісня вже майже 2 місяці в топ-чартах України. Зараз уже на 4-му, бо пісня "вотсап" її посунула.Сьогодні вона вже перейшла рубіж у 7 мільйонів переглядів на YouTube.Такі приємні перемоги - дають сили.Розуміння, що сила в щирості - звільнила мене.І тут це вже не про формат і спрагу стандарту.Тут ти просто пишеш музику, яка тобі подобається. Тут ти просто кажеш правду, а люди це відчувають. Дякую вам.", - зізналася Надя.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

Також шанувальники, завдяки яким і з'явилися ці 7 млн. переглядів, почали активно ділитися своєю думкою з приводу нових кадрів від Наді.

Ось що пишуть люди: "Як добре живе Мишко. А чому він не на фронті?", "Не можу сприймати Надю не з Дантесом", "А чому вам не зробити відео кексу було б класно", "А куди подівся Дантес? ", "Гарні і щасливі", "Хто такий цей Кацурін і звідки він взявся", "Не можу спокійно дивитися. Дуже боляче за Дантеса(".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Одіта як бомж...": Надя Дорофєєва з паперовою склянкою спустилася в метро, ​​важкі часи прийшли.

Раніше повідомлялося, Володимир Дантес вирішив, що без Дорофєєвої та Кацуріної краще: "Я залишаюся сам".

Також, Надя Дорофєєва зізналася в залежності, це страшніше за алкоголь і цигарок: "Палець офігел".