Олександр Усик відомий як один із найуспішніших українських боксерів, якому вдалося завоювати звання чемпіона світу у категорії крузервейту (WBA, WBO, IBO та IBF).

У ході професійної кар'єри він 20 разів здобував перемогу, з яких 13 поєдинків закінчилися нокаутом. Проте, що найголовніше, за всі ці роки українець жодного разу не програв.

Олександр Усик, фото: Instagram

Зараз видання VRinge взяло велике інтерв'ю у спортсмена, в ході якого вдалося обговорити багато речей, включаючи, звичайно ж, зірваний бій проти Ф'юрі про спаринги, з ким українець хотів би вийти на ринг та багато іншого.

Особливу увагу слід приділити питанню стосовно віку Олександра Усика. Йому нагадали, що йому вже 36 років і вважається, що це критичний вік для спортсменів, які наголошують на рефлексах.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

І якщо боксери можуть говорити одне... про те, що з ними немає жодних проблем, то ситуація говорить про протилежне — Рой Джонс як приклад.

Олександр Усик, фото: Instagram

— Що ви думаєте з цього приводу і скільки ще плануєте тішити нас своїми виступами? Умовно кажучи, звання абсолютного чемпіона і на спокій?

— Поки що маю конкретну мету. Це абсолютне чемпіонство, так. Далі подивимося. Але навіть якщо професійну кар'єру буде завершено, бокс нікуди не зникне з мого життя.

Нагадаємо, Катерина Усик слідом за боксером "передала привіт" окупантам з міномету: "За Україну та Крим"

Як повідомляв "Знай.uа", Олександру Усику загрожує дискваліфікація - чому боксер може "забути" про бій з Тайсоном Ф'юрі

Знай.ua писав, екссуперник Усика розповів, чому Володимир Кличко програв Ф'юрі: всю кар'єру таке було