Ебані Бріджес, чемпіонка світу за версією IBF, зробила незвичайну обіцянку футболістам клубу "Лідс", який зараз бореться за те, щоб зберегти "прописку" до АПЛ.

Якщо команда збереже місце в англійській Прем'єр-лізі, вона надасть їм безоплатну передплату на свій обліковий запис на інтим-платформі.

Ебані Бріджес, фото: Instagram

Ця несподівана пропозиція від спортсменки викликала чималий інтерес та подальше обговорення серед шанувальників футболу та фанатів Ебані Бріджес.

У своєму зверненні до гравців Лідса вона висловила свою підтримку та обіцяла їм незабутню нагороду, якщо команда зможе залишитись в Англійській Прем'єр-лізі.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Показати ще

"Гей, хлопці, якщо ви залишитеся в АПЛ, я покажу свої груди. Я зайду в роздягальню, підніму футболку і покажу вам груди. Я розцілую вас. Я дам вам безкоштовну підписку", - заявила вона.

Ебані Бріджес, фото: Instagram

Перед футбольним клубом стоїть нелегке завдання. Бо до кінця сезону залишився лише один матч - проти серйозного супротивника - "Тоттенхем". Передостанній поєдинок у сезоні "Лідс" виграти не зумів. Їм дуже важливо, щоб "Евертон", за який виступає наш український футболіст Віталій Міколенко, програв у фінальному поєдинку. І самим виграти.

АПЛ, скріншот: Google

Нагадаємо, пішов із життя легендарний футболіст, рекорд якого не можуть побити вже більше 50 років: Мессі та Роналду близько

Як повідомляв "Знай.uа", легенда футболу випадково показав голу дружину всьому світу: "Дзвонили друзі..."

Знай.ua писав, Кабмін хоче списати борги, пов'язані з Євро-2012: вже і план готовий