Експівзахисник німецького футбольного клубу "Баварія" Бастіан Швайнштайгер повідомив про завершення своєї кар'єри. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Так, німецькі футболіст в Twitter подякував своїм вболівальникам, футбольним командам, а також збірній Німеччини.

"Час настав. Хочу подякувати всіх вас і мої команди: "Баварію", "Манчестер Юнайтед", "Чикаго Файр" і збірну Німеччини. І, звичайно, Анну Іванович і свою сім'ю за підтримку. Спасибі", - написав він.

Слід зазначити, що 35-річний футболіст Бастіан Швайнштайгер 8 разів вигравав чемпіонат Німеччини у складі клубу "Баварія", 7 разів - Кубок Німеччини, 2 рази - Суперкубок і Кубок ліги, був переможцем Ліги чемпіонів, Суперкубка Європи і чемпіонату світу серед клубів.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Також у складі англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" футболіст виграв Кубок Англії, у складі збірної Німеччини 2 рази займав 3 місце на чемпіонатах світу, а вже в 2014 році став переможцем. У чемпіонатах Європи Швайнштайгер зайняв зі збірною 2 і 3 місце.

Нагадаємо, що нападник "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі визнаний кращим футболістом року за версією ФІФА.

Як повідомляв портал Знай.ua, футбольна вболівальниця з Ірану, 30-річна Цукор Ходаяри, покінчила з собою через те, що її не пустили на матч.

Також портал Знай.ua писав, що справу проти нападника "Барселони" і збірної Аргентини Ліонеля Мессі за звинуваченням в ухиленні від сплати податків і шахрайстві закрили.