Відомий український модельєр, частий гість всіляких світських заходів Андре Тан продовжує ділитися особистим досвідом, після того, як розлучився зі своєю дружиною Аліною Харечко. Відомо, що пара була у відносинах цілих 12 років. Тепер дизайнер взявся за роздуми над тим, які бувають стосунки.

Так, Андре Тан опублікував список зі своїх "романтичних казок" і попередив, чого не варто чекати в нових стосунках і у стосунках в цілому.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андре Тана в мережі Instagram.

Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram

"Романтичні казки або чого не варто очікувати від стосунків.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Партнер відмовиться від своїх бажань та інтересів

Ми егоїсти, така вже наша природа. Часто ми концентруємося на тому, чого хочемо ми самі, забуваючи про потреби і очікування партнера. У союзі повинні бути щасливі обидва, інакше рано чи пізно стосункам прийде кінець. Важливо говорити з партнером про його плани і про те, в якому напрямку він хоче рухатися. Шукайте ті самі перетини маршрутів!

Партнер повинен читати ваші думки

Моє улюблене! Багатьом здається, що, наприклад, подаровані за натяком або підказкою квіти — зовсім не ті емоції, і це повинно бути абсолютним сюрпризом. Але мені здається, це досить дитяча позиція. Інша людина не завжди знає, що і коли вас порадує. Так що просто скажіть йому про це.

Кохана людина буде вас "доповнювати"

Ви не половинка, а цілісна особистість. Тільки з таким підходом можна побудувати здорові стосунки. Не варто чекати, що партнер задовольнить всі ваші потреби — в тому числі в коханні, увазі, зізнання. Вчіться бути самодостатнім!

Між вами "іскра", яка ніколи не згасне

Відносини не можуть бути з метеликами в животі цілодобово до кінця століть. У них будуть траплятися і підйоми, і спади, і періоди затишшя. Це абсолютно нормально. Головне продовжувати працювати над ними.

А ви часто будували ілюзії у стосунках?", - поділився Андре Тан і запитав у своїх підписників, що вони думають стосовно цього.

Раніше повідомляли, найгучніші розлучення 2021: як Ірина Білик, Дзідзьо, Позитив і Білл Гейтс прощалися з коханими.

Як повідомляв Знай.uа, "Дозволив потанцювати...": колишня дружина Андре Тана розповіла про розподіл майна після розлучення.

Знай.uа писав, Андре Тан розлучився з дружиною після 12 років стосунків: модельєр назвав причину.