У Маямі багатоповерхівка на березі океану обвалилася, накривши завалами людей. Наразі відомо про одного загиблого. Інцидент стався у четвер, 24 червня.

Під завалами багатоповерхівки, яка розвалилася, ще перебувають понад 50 осіб. Наразі йде рятувальна операція, а причини надзвичайної події невідомі, повідомляє "USA Today". Пожежники вже витягли десятки людей з-під завалів.

Помічник начальника пожежної служби у Майамі-Дейді Рейде Джадалла заявив, що з частково обваленої будівлі на південній вежі Шамплейн було витягнуто 35 людей. За його словами, ще двох врятували з-під завалів. Понад 80 технічних та рятувальних команд були на місці події в Серфсайді, за кілька миль на північ від Маямі-Біч.

Обвал будинку у Маямі, кадр з відео

Обвал будинку у Маямі, кадр з відео

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Мер Серфсайду Чарльз Беркетт підтвердив, що принаймні одна людина загинула. Водночас влада каже, що не знає, скільки людей було в будівлі, коли вона обвалилася, і скільки з них змогли втекти від катастрофи. Будівля є частиною Champlain Towers South, побудованої в 1981 році та містить понад 130 квартир.

Саллі Хейман, член комісії окружних комісарів штату Майамі-Дейд, заявила CNN, що 51 особа не знайдена, але, можливо, деякі з них не були в будівлі на момент катастрофи.

Нагадаємо, туристка опинилася під тоннами піску на Одещині: рятувальники проводять пошуки. Рятувальники та військові шукають постраждалу на пляжі

Як повідомляв портал "Знай.ua", величезний смерч під Одесою ледь не "вигнав" Чорне море з берегів. У Чорноморську, що біля Одеси місцеві жителі помітили незвичайне природне явище. Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій попереджають про небезпеку.

Також "Знай.ua" писав, ледве Чорне море не рвонуло: під Одесою знайшли корабель з вибухівкою. В акваторії Чорного моря біля селища Лебедівка було знайдено затонулий корабель з боєприпасами.