Відома російська співачка Лариса Доліна потрапила в неприємний скандал на церемонії вручення престижної премії.

На премію Trend People Awards зірка з'явилася в стильній чорній сукні з високим коміром і довгими рукавами. На виконавиці можна було побачити комплект шикарних коштовностей. Особливо виділялося масивне кольє з перлами і діамантами.

Отримавши свою нагороду, співачка попрямувала до виходу, де і розігралася неприємна сцена: її попросили зняти і повернути прикраси, вартість яких оцінюється в чотири мільйони рублів. Покинула захід Долина в поганому настрої, з кимось спілкуючись по телефону, в досить грубій формі.

Пізніше ситуацію роз'яснив дизайнер Джемал Махмудов, який збирав артистку на урочистий вечір. За його словами, коли він готував наряд для Лариси Олександрівни, з ним зв'язався відомий ювелірний дім, який теж брав участь у премії, і запропонував свої прикраси.

"Доліній все сподобалося, ми затвердили образ. Про те, що після премії прикраси потрібно буде повернути, її ніхто не попередив. Якби представники бренду спочатку вийшли з "бартерною" пропозицією, то це були б інші умови: з якого переляку вони вирішили, що Доліна буде їх рекламувати безкоштовно? І взагалі, якщо мова йде про зірку такого рівня, то вчинили вони, звичайно, вельми некоректно і негарно", - розповів дизайнер.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Що стосується представників ювелірного дому, вони пояснили, що комплект коштував занадто дорого, щоб його дарувати (близько чотирьох мільйонів рублів). Після того, що сталося, Доліна повідомила організаторам премії, що вона проти публікації своїх фотографій і взагалі дуже шкодує, що туди прийшла.

Лариса Доліна фото з instagram

Нагадаємо, вічно молодий Леонтьєв зробив ніжний подарунок Ларисі Доліній в День народження: "Сподіваюся, твій не прочитає..."

Як повідомляв Знай.uа, Лариса Доліна різко відповіла своїм хейтерам: "Я свої недоліки і достоїнства знаю"

Також портал Знай.uа писав, що "Життя закінчується": Лариса Доліна згадала про старе кохання і Пугачової - цих слів чекали десятиліттями