Зовсім скоро глядачі побачать суперфінал популярного шоу "Танці з зірками" і дізнаються, яка пара переможе в цьому сезоні.

Як відомо, ефір суперфіналу вийде о 21:00 на телеканалі 1+1, і до цього часу у глядачів є можливість проголосувати за вподобану зоряну пару. Нагадаємо, що до тринадцятого випуску дійшли такі пари: Артур Логай та Анна Кареліна під номером 05, Ольга Харлан і Дмитро Дікусар - 06, А також Костянтин Войтенко з Роксоляною Маланчук - 11.

У коментарях під публікацією користувачі соцмережі і віддані фанати шоу залишили безліч своїх побажань і здогадок, яка ж зоряна пара стане кращою в цьому сезоні. Припущень багато, але все ж перевагу віддають Логаю і Кареліній.

Скріншот з коментарів, instagram.com/tanci1plus1/

Скріншот з коментарів, instagram.com/tanci1plus1/

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Українці також прокоментували суддівство телеведучої Лесі Нікітюк у тринадцятому випуску. За словами глядачів, вона не зовсім компетентна в цьому питанні.

Скріншот з коментарів, instagram.com/tanci1plus1/

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча похвалилася тонкою талією після трьох дітей, їй ледь повірили: "Горбунов має смак"

Нагадаємо, що головний хореограф "Танці з зірками" Шоптенко зробила гучну заяву перед фіналом: "Відправлюся на..."

Як повідомляв Знай.uа, "Танці з зірками" перетворяться на стриптиз? Харлан пообіцяла влаштувати Екшн на пілоні, у Логая і Войтенко немає шансів

Також портал Знай.uа писав, що Катя Осадча "посуне" Машу Єфросиніну на "Танцях з зірками", українці в очікуванні: "Нарешті..."