Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка в червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій аккаунт. За дівчиною стежить близько 160 тисяч чоловік.

Зовсім недавно Катерина Репяхова розповідала про те, що останнім часом її син від Віктора Павліка важко засинає і досить сильно мучиться. Після вона заявила, що знайшла рішення і почала укладати його спати в дитячому ліжку замість коляски, і все ніби як налагодилося.

Катерина Репяхова, фото: Instagram

І ось, в Insta Stories молода мама зізналася, що Михайло знову вередує. Через небажання хлопчика лягати спати дівчині довелося перенести свої справи. Варто відзначити, що дівчина зіткнулася з цією проблемою після початку війни, коли полетіла до своєї рідної сестри в Ізраїль.

Більш того, Репяхова заявила, що дуже чекає того часу, коли її син підросте і вона зможе віддати його в дитячий садок, щоб зайнятися особистими справами. Дружина Павліка зізналася, що їй важко поєднувати материнство і роботу в соцмережі, навіть якщо шанувальникам здається, що все дуже легко.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

"З Мішуткою ніхто посидіти не може, так що буду сама з ним. Хочеться додому, мати свій власний час. Тоді, коли він мені потрібен, а не коли у когось буде настрій побути з Мішуською",-сказала Репяхова в засмучених почуттях.

Нагадаємо, Катя Репяхова "вилаяла" себе за те, що не зуміла вчасно прислухатися до бажань сина від Віктора Павліка: "Показував, що йому не комфортно"

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова розповіла про труднощі, з якими зіткнулася в Ізраїлі: "Це біль"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Репяхова здивувала проникливим зізнанням, навіть Віктор Павлік не стримався: "Це все"